fbpx

Coverband festival

Brunlanes coverband festival, er en festival i Larvik kommune, nærmere bestemt Nevlunghavn. Brunlanes coverband festival har fokus på den gode festivalopplevelsen, her blir det konserter fra dyktige musikere som spiller musikken du elsker og ikke minst kan synge med til. Med høy allsangfaktor, deilig mat og kald drikke garanterer vi sommerstemning.

Festival for alle

På vårt festivalområde skal alle deltagere kose seg, enten om du vil ta av foran scenen eller sitte å nyte musikken ved et bord. Vi har store telt og tilbyr værgaranti om du ønsker å sitte skjermet fra både sol og skyer. Så hvis du lurer på «hva skjer» i sommer, er svaret enkelt Brunlanes coverband festival.

Årets program

Årets program er klart og vi gleder oss til nok ett år med musikk, fest og stemning på Omrestranda i Nevlunghavn. Dørene åpner kl 13.00 fredag og lørdag, og holder på til kl 01.00. Kom å opplev fantastisk coverband musikk og musikkbingo med masse gladlåter fra både Norge og resten av verden. Det blir servert mat og drikke for en hver smak. Aldersgrense er 20 år.

Om musikken

Med coverband som fokus kan vi garantere noe for en hver smak. Her er spekteret stort, her har vi samlet alt det beste fra norsk artister som Jan Teigen, Dumdum boys, AHHA osv…. Til store internasjonale navn som Elvis, Johnny Cash, Bruce Springsteen og mange flere. Det beste av alt, du kan nyte hit på hit av det beste musikkverden har å tilby.

Sponsorer

Brunlanes coverband festival er stolte og takknemlige for alle våre støttespillere og sponsorer som gjør festivalen vår mulig. Med støtte og entusiasme fra bedrifter og nærmiljøet skaper vi sammen denne festivalen. Vi ser alltid etter flere som ønsker å ta del i felleskapet, og som vil være med oss å ta Brunlanes coverband festival til nye høyder. Ønsker du mer info om oss, ta gjerne kontakt.